İçeriğe geç

Maye Ne Demek

Mayer anlamı ne demek?

Tureng – mayer – Türkçe İngilizce sözlük. Geçmişi gizle Geçmiş ayrıntıları Geçmişi temizle Geçmiş: mayer.

Mayer nereli?

Johann Meyer, 18 Kasım 1843’te babasının o dönemde Yunan Kraliyet Kolordusu’nda çalıştığı Atina’da doğdu.

Maran ismi ne anlama gelir?

“Maran:” Farsça bir kelimedir. “Mar” yılan anlamına gelir ve “-an” çoğuludur. Genitive halinde telaffuz edilen “Maran” veya “Meran” kelimeleri Anadolu’daki birçok bölge ve yerin adı olarak da kullanılır. “Erbüke:” Er “insan” ve Büke “ejderha, yılan” kelimelerinin birleşimidir.

Mayer hangi ülkenin?

Mayer’in küresel saat sahnesine ilk adım attığı günden bu yana, İsviçre yapımı saat markası, Kuzey Avrupa’dan Güneydoğu Asya’ya kadar insanların bileklerini süsleyen 100’den fazla farklı saat modeli üretti.

Mayer nedir tıp?

Mayer-Rokitansky-Küster-Hauser sendromu, Müllerian kanalının embriyonik gelişiminin durması sonucu oluşan uterus ve üst (2/3) vajinanın konjenital aplazisidir.

Mayer ne yaptı?

1872’de Meyer, benzen halkasındaki altı karbon atomunun yalnızca tek bağlarla bağlandığını (birkaç yıl önce August Kekulé tarafından önerildi) ve her karbon atomunun dördüncü değerliğinin benzen halkasının iç kısmına doğru yöneldiğini öne süren ilk kişiydi. Karbon atomlarının yalnızca tek bağlarla bağlandığını (birkaç yıl önce August Kekulé tarafından önerildi) ve her karbon atomunun dördüncü değerliğinin halkanın iç kısmına doğru yöneldiğini öne süren ilk kişiydi.

Marin erkek ismi mi?

Marin deniz ve denize ait anlamına gelir. Aslında bir erkek ismidir. Ancak her iki cinsiyet tarafından da tercih edilir. Kökeni Latince isimlerden gelir.

Miran nerenin ismi?

Miran ismi Farsça kökenli bir isimdir. Miran ismi Kur’an-ı Kerim’de geçmemektedir ancak ona Miran denmesi caizdir.

Miran ismi kurtce mi?

Miran ismi “efendiler” anlamına gelen bir erkek ismidir. Farsçadan gelen bu isim, günümüzde nadiren duyulan isimlerden biridir. Kürtçede Beylerbeyi anlamına gelen Miran ismi, son zamanlarda çok ilgi görmektedir, özellikle de kulağa hoş geldiği için.

Karl Mayer kimdir?

Karl Mayer, Richard Burgi tarafından canlandırılan ve televizyon yapımcısı ve senaristi Marc Cherry tarafından ABC televizyon dizisi Desperate Housewives için yaratılan kurgusal bir karakterdir.Karl Mayer, Richard Burgi tarafından canlandırılan ve televizyon yapımcısı ve senaristi Marc Cherry tarafından ABC televizyon dizisi Desperate Housewives için yaratılan kurgusal bir karakterdir.

Maier hangi ülkenin?

Josef Dieter “Sepp” Maier (d. 28 Şubat 1944) eski Alman kalecidir. * Sadece lig maçlarını ve gollerini içerir.

Fred Mayer hangi ülke?

En değerli varlığımız olan bebeklerin sağlığı ve güvenliği düşünülerek Almanya’da tasarlanan, aynı zamanda beşik olarak da kullanabileceğiniz Fred Mayer Comfort 8’i 1 arada anne yanı karyola ve park karyolası, keten kumaştan yapılmış özel kapitonesiyle hem konforlu hem de güvenli!

Meyer ne demek?

Meyer, parmak izi tanıma sistemleri ve yüz tanıma cihazlarında dünya lideri olan Güney Kore merkezli Suprema “Türkiye” firmasının distribütörüdür.

Mary isminin anlamı ne?

Maria ismi “Mother Mary”den gelir. Bu, yeni doğan bebekler için en popüler İngiliz kız ismidir. En sık kullanılan isimlerin İngilizcesine bakarsak, dini kültür ön plana çıkar.

Merra isminin anlamı nedir?

Meyra ismi Türkiye’de 26.607 kişiden birinde görülmektedir. Bu nedenle, çok sık kullanılmadığı açıkça görülen bu isim, Türk Dil Kurumu tarafından şu şekilde tanımlanmıştır: Parlak ışık.

Matta isminin anlamı nedir?

Yazarın adı, İbranice “Mattitya” adının kısaltılmış halidir ve muhtemelen “Yehova’nın [Tanrı] hediyesi” anlamına gelir. Matta’nın bir diğer adı da Levi’ydi ve Alfeos’un oğluydu. Matta, İsa tarafından seçilen 12 havariden (Yunanca: άποστόλουϛ [havarisel] = gönderilen) biriydi. (Luka 6:13-16)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir